Ateliergeschenk

Tijdens de open atelierdagen in Schiedam kan iedere bezoeker het verzameldoosje krijgen waarop een beeldverhaal van mij is afgedrukt. Deze is af te halen in Pand Paulus, zie agenda.

Projecten

Project Golflengte 3114: Schiedam/ de Gorzen 2008 - 2009:

Binnen het project Golflengte 3114 is mij gevraagd een project uitvoeren in Schiedam,de Gorzen, de wijk waarin ik woon. De Gorzen is een bijzondere en eigenzinnige arbeiderswijk.

Mijn plan is, om in een leegstaand pand een ruimte creëren met materiaal van de bewoners. Van de bewoners ga ik foto’s maken en gebruiksvoorwerpen verzamelen. Ook ga ik teksten verzamelen van de bewoners en ze interviewen. Met deze verzamelde materialen wil ik het leegstaande pand vullen op de manier waarop ik normaal werk maak, afgestemd op de verhalen van de bewoners.

Project plan Biotext:

Stichting Biotext heeft voor Nijmegen een opdracht uitgeschreven om een openbaar kunstwerk te creëren in de Bottendaal met gebruik maken van artefacten uit de vroegere Dobbelmanfabriek, en de culturele identiteit van de wijkbewoners. Het is nog niet bekent of ik deze opdracht mag uitvoeren.

Overige werkzaamheden:

Op dit moment ben nieuw werk aan het maken: Ik heb de unieke mogelijkheid gebruik te maken van het fotoarchief Spaarnestad. Ik heb zwartwit foto’s geselecteerd en uitsneden van mijn gekozen beelden laten afdrukken. Deze ben ik nu aan het doornaaien voor de expositie in Galerie 37.

Verder ben ik een jas van boodschappenbriefjes aan het maken.

Daarnaast en heb ik ontmoetingen met geïnteresseerden en kopers in mijn atelier.

Graag nodig ik jullie uit naar mijn exposities te komen. Als u er vragen heeft kunt u altijd contact met mij opnemen.

06 – 41669997

Kunst@krisknook.nl

Nieuws